Cum cumpar

Selectarea produselor dorite
In momentul in care ati gasit un produs pe care doriti sa il achizitionati, apasati pe butonul Adauga in cos. Veti fi apoi directionat automat catre o pagina unde puteti alege sa va intoarceti la cumparaturi sau sa vizualizati Cosului de cumparaturi, aici aveti optiunea sa vizualizati lista de produse existente in cos, puteti modifica cantitatile pe care doriti sa le achizitionati sau sa renuntati la unul, mai multe sau toate produsele introduse in cos. Pentru a va intoarce din nou la site si a adauga alte produse in cos, apasati pe butonul Continua cumparaturile.


Informatii pentru expediere
Pentru a finaliza comanda, din cosul de cumaparaturi apasati pe butonul Finalizare comanda. Aici aveti posibilitatea de a face comanda cu sau fara un cont - adica fara sa va creati un cont nou sau sa va logati la un cont deja existent.

Puteti sa va faceti si ulterior un cont pentru a va descarca facturile, pentru a vedea istoricul comenzilor, pentru a plasa comentarii si feedback, etc. Trebuie doar sa va creati si confirmati contul cu aceiasi adresa de email ca aceea pe care ati folosit-o la plasarea comenzilor.


Plasarea comenzii
Pentru a plasa comanda, selectati metoda de plata pe care o preferati, selectati apoi metoda de livrare dorita si folositi campul Observații comandă, care va permite sa ne transmiteti eventuale alte informatii suplimentare.

Dupa ce ati bifat ca sunteti de acord cu conditiile practicate de magazinul nostru, apasati butonul Trimite comanda pentru a trece la pasul urmator.

In functie de greutatea produselor si localitatea de livrare pot exista costuri de expeditie suplimentare fata de cele standard. Aceste costuri vor fi adaugate automat in comanda pe care o plasati


Plata online
Plata online cu cardul se face prin procesatorul PlatiOnline.ro, astfel pentru plata online veti fi redirectat catre o alta pagina in care va trebui sa completati datele cardului dvs.

Cu PlatiOnline.ro toate datele sunt procesate securizat prin utilizarea certificatelor de ultima generatie SSL Extended Validation pe 256bits, sistemul antifrauda ARGUS si prin respectarea standardelor PCI DSS. (Standardul PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard – Standardul de securitate a datelor din industria plăților cu cardul) reprezintă un set extensiv de cerințe dezvoltate de brand-urile de card majore pentru a facilita adoptarea unor masuri solide de securitate a datelor.)